Solpaneler

Hållbara solpaneler till ett förmånligt pris

Går du i tankarna att investera i det gröna, energisnåla och hållbara alternativet? Då är solpaneler något för dig. Just nu får du som installerar solceller ta del av det höjda solcellsbidraget, det vill säga – avdraget för att du gör miljön en tjänst och installerar grön teknik. Vi på City El & Tele i Uppsala hjälper dig, från projektering till driftsättning av solpaneler. Passa på att investera i modern solenergi och laddinfrastruktur idag – för en grönare morgondag.

Öka värdet på din bostad med solpaneler på taket

När man talar om solceller och solpaneler talar man ofta om hållbarhet – och vi alla vet att solceller är den återanvändbara energikällan som kommer från solens egna naturliga resurser. Men en investering i solenergi är även en investering i ekonomisk hållbarhet. Solceller höjer värdet på ditt hus inför kommande försäljningar. Solpanelerna är framtidens alternativ, och kommer att göra din bostad så mycket mer attraktiv för bostadsmarknaden.

Köp hållbara solceller i Uppsala och gör miljön en tjänst

Att investera i solceller är inte bara ett lönsamt alternativ för dig som vill spara in på ekonomin, utan även en investering för framtida generationer och miljömässig hållbarhet. Med solpaneler på taket som fångar upp solenergi från solens egna strålar kan du räkna med att minska ner på dina elräkningar – på ett helt naturligt sätt där du bara använder sig av jordens egna resurser.

Solceller fungerar på så sätt att de samlar in energi från jordens egen källa – solen. Genom solens strålar genererar solcellerna el, helt utan externa generatorer. När solen lyser uppstår elektrisk spänning som solcellerna omvandlar till el. Energin kan du nyttja i ditt hushåll, vilket är särskilt gynnsamt nu när elpriserna stiger.

Solpaneler till brf:er och villor

Vi riktar oss till alla i Uppsalatrakterna som är intresserade av att installera solpaneler på hustaket. Oavsett om ni är en bostadsrättsförening som vill investera i förnybar energi och billigare elräkningar, eller om du är en privatperson som vill installera solpaneler på ditt hustak, vill vi på City El & Tele hjälpa till. Solceller i en bostadsrättsförening kan vara gynnsamt för den gemensamma elförbrukningen som ofta går till uppvärmning, varmvatten, tvättstuga och belysning på allmänna ytor.

Projektering och installation av solpaneler i Uppsala

Vi på City El & Tele vill att du ska få det mest hållbara och smidiga alternativet för el i ditt hushåll. Bor du i Uppsalatrakterna och funderar på att investera i solceller och solpaneler? Vi projekterar och gör installationer av solpaneler på hustaket efter dina önskemål.

Det ska inte vara krångligt att skaffa solceller, men det är viktigt att installationen görs ordentligt. Vi är experter inom laddinfrastruktur av olika typer, och har hög kompetens när det kommer till installation av solpaneler. Det är många variabler som måste tas i beaktning när man ska skaffa solceller. Dels spelar takets skick en roll, även kanalisation och kabelförläggning behövs göra på ett korrekt sätt för att uppfylla krav enligt elsäkerhetsverkets föreskrifter. Du kan begära en offert på vår hemsida om du vill att vi ska ta fram rätt alternativ för just dig och dina solceller.

Installation av solceller – så går det till

Har du bestämt dig för att investera i solpaneler? – Smart val!

En installation av solceller och solpaneler kan se lite olika ut beroende på hur din bostad är byggd. Det finns ett antal faktorer som spelar roll, såsom skicket på taket. Solcellerna kommer att sitta på taket i ungefär 20–25 år, och därför är det viktigt att man genomför inspektioner för att se till så att taket klarar av belastning. Det är likväl som takets skick viktigt att man säkerställer takets brandskydd, det vill säga att den utrustning ska vara tillgänglig trots att solceller eller solpaneler är monterade på fastighetens tak.

City & Tele i Uppsala hjälper dig att installera samtliga förekommande fabrikat på marknaden. Har du särskilda önskemål eller frågor? Du är välkommen att kontakta oss med dina förfrågningar.

Höjt bidrag för grön teknik – passa på att köpa dina solceller från City El & Tele med omnejd

Visste du att den gröna teknologin som du investerar i när du väljer att köpa solceller från oss kommer med en extra förmån? Det är nämligen så att solcellsbidraget – den så kallade skattereduktionen för grön teknik, är efter årsskiftet höjd med hela 20%. Detta innebär att sekunden du som kund väljer att investera i våra solpaneler, kommer att få en reduktion på en total kostnad för både arbete och material. Väljer du att köpa dina solpaneler från oss på City El och Tele i Uppsala hjälper vi dig att projektera och installera dina solpaneler. Passa på att investera idag till ett förmånligt pris och 20% höjt bidrag.

Du är varm välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig!

Vi är återförsäljare för

Kraftpojkarna

https://kpenergy.se/

Senergia

https://senergia.se/

Behöver du hjälp?

Tveka inte att kontakta oss på City El & Tele redan idag med dina frågor kring installationer och service av elektriska anläggningar. Vill du begära offert gör du det enkelt genom att klicka på ”Begär offert” här intill.